Welkom op de Blog van Kris en Jeff

New York Here we are!

We made it!

Veilig en wel in New York aangekomen. De vlucht met British airlines was erg netjes. We vlogen eerst op Heathrow Engeland en 3 uur later vlogen we door naar New York JFK airport.

Beiden vluchten verliepen erg goed en het personeel was mega vriendelijk. De vlucht van Amsterdam naar Londen was binnen een poep en een scheet voorbij. De vlucht van Londen naar New York was in een woord fantastisch. Lekker eten, veel bier en wijn, snacks en dingen als sokken dekens en tandenborstels kwamen allemaal gratis voorbij. Toch leuk om een lowbudget wereldreis al gelijk te beginnen met veel gratis stuff. Ook deze reis was zo voorbij want wehadden ook nogde beschikking over een personal dvd-speler met de nieuwste films lees: Public enemies enz. Wat ons trrouwens ook nog opviel was hoe knap het wel niet is hoeefficient ze een vliegtuig stoel niet kunnen maken. Uit allemaal vakjes en hoekjes kwamen snufjes tevoorschijn.

We hadden nog een leuk extraatje: bij ons in het vliegtuig reisde mariah carey gezellig met ons mee.....zij het wel dat wij 5 de klas ( normale economy) en zij 1ste upper class reisde! Maar toch leuk.....

Eerst nacht verbleven we in een best western hotel bij het JFK vliegveld. Prima hotelletje waardoor we keurig met een shuttle op werden gehaald en meteen een groot bed in konden duiken. Het ontbijt was erg vreemd. Alles van plastic en geen gezond ontbijtje waar je zin in hebt na een zware reis. We konden kiezen uit wafels, gebakken ei met kaas en vette bagels en donuts! Maar gelukkig behoorde een boterham met jam en pindakaas ook tot de mogelijkheden!

Vanochtend vertrokken we van het Best Western naar ons Hostel voor de komende 5 nachten: Candy Hostel in Manhattan, upper westside!

We konden meteen in onze kamer terecht en zoals op de foto te zien is de kamer petit petit maar dat vinden wij totaal geen probleem, want dit is de stad that never sleeps, dus een bed is voldoende, we zijn toch vooral onderweg!

Vandaag al lekker veel gewandeld....onze eerste stop: Planet hollywood op Timesquare en meteen hadden we een probleem: Timesquare was afgezet, we konden geen kant op. Planet hollywood was niet te bereiken...dus wat doen je dan? Dan spring je een startbucks binnen voor een goeie bak Latte, nonfat milk, decaf!

Later op de dag vernamen wij dat het ging om een dreiging van een bom die geplaatst zou zijn op times square, geen fijne gedachte maar de Amerikanen lijken hier niet van te schrikken....werken allemaal gewoon door en kijken niet op of om.

Over Amerikanen gesproken: wat een poppenkast is het hier! Iedereen schreeuwt om zich heen, ze willen allemaal even kwijt waar ze mee bezig zijn en wensen je zwaar niet gemeend een zogenaamd gelukkig nieuwjaar op een bijna automatische piloten manier. Maar vooruit, de sfeer is goed in deze stad! Dat merken we al meteen!

We hebben vandaag al heel wat km-ers afgelegd, naar Madam Tussauds en Rockefeller center ( top of the Rock) We hadden een geweldig uitzicht op miljoenen lichtjes van de stad!

Na veel gewandel en de zoektocht naar een normale supermarkt( wat gewoon midden in Manhattan niet te vinden is) zitten we nu tevreden in ons Hostel onze foto's van de dag te bekijken!

Morgen 31 december en dit gaan we toch maar NIET vieren op timessquare! We hebben vernomen dat mensen om 8 uur sochtends al hun stoeltjes gaan neerzetten, dat zien we gewoon niet zitten! Wij gaan morgen beslissen: central park met vuurwerk of Brooklyn Bridge met mooi uitzicht over de gehele stad!

Jullie zien de foto' s vast snel verschijnen!

Big hugvan Jeff en Kris!

Martin

yooo,

Relaxed dat de vlucht zo voorspoedig ging! Veel plezier de komende tijd, een hele fijne jaarwisseling toegewenst en tot over 5 weekjes :)

kus

Mariek

Al een hoop beleefd dus op jullie eerste dagen, goed vooruitzicht voor de rest van de reis, leuk hoor!
Een bijzondere jaarwisseling in een bijzondere stad: ben benieuwd naar de foto's!
XxX Mariek

Malou

Hey Kris en Jef!

Wat leuk om van jullie zo'n verhaal te horen! Erg fijn dat jullie goed zijn aangekomen!
bij 'Le pain quotidien' kan je echt heerlijk ontbijten en lunchen etc.

Als je het intypt op internet en New York kiest krijg je een waslijst aan adressen...

Nou nog heel veel plezier met z'n tweeeen.
Geniet ervan!

Liefs, Malou

Lieve Jeff en Kris,
Wat leuk om al zo snel wat van jullie te horen. Wat een stad he New York. Veel plezier daar en laat al die indrukken op jenetvliesvast leggen, wij zijn er al heel lang gelden ook een keer geweest en ik weet nog steeds hoe het ons fascineerde. Geniet en een dikke kus van ons,

Otto

Hallo Kris en Jeff

Goed aangekomen in New York, we sliepen er wel op.
Eerst Nel de bed uit, rond 5 uur in de ochtend.
Al wat gehoord, vroeg ik.
Nee, nog niets.
Ik zat maar uren terug te rekenen,gek nog niks gehoord.
Een uurtje later, ze zijn al in het hotel.
Mooi zo.
Jeff en Kristel nu genieten, voor vanavond alvast een
hele mooie en leuke jaarwisseling.
Ik zal aan jullie denken.

Astrid het liefste zusje van de hele wereld!!

Hoiiiiiiiiiiii broer en zus
wat leuk om te lezen.
moest ook erg lachen om die stoel in het vliegtuig,
haha dat vonden jullie zeker wel leuk he;)
nou ik was even in het huisje met mama,
jullie hebben alles goed opgeruimd!!.
alleen de koelkast.............
hhihi maar dat heb ik al even gedaan.
nou de poesjes zijn nieuwsgierig, gaan overal heen waar ik heen ga.
Ik heb een passpiegel gekocht, want zonder spiegel kan ik niet leven;)
en ik haal een gordijn voor in de keuken want dat vind ik niet fijn, want dat is open.
straks zie ik 2 koppies van MAMA EN PAPA er bovenuit steken.
hahahahahahah
grapje mam en pap(voordat ze het lezen) hihi
oohja jeff wat i kwilde zeggen he..
je raadt het nooit.!!!!!! (hihi ik gebruikte smurft)
maar je raadt het dus nooit..
we hadden het toch over dat logo ziggo dat hij tegen alle kanten van de tv aan komt(screensaver op de tv) en dat hij nooit in de hoek gaat......................
ja nu raad je het wel..
HIJ kwam 2 keer in de hoek!!!
grappig he, ik dacht dat moet ik even vertellen.

NOu have fun jullie beide.
kusjessssss jullie zusje

Marieneke

Hoi Jef en Kris,
Fijn om te lezen dat de reis zo goed is verlopen.
Jullie hebben al best veel gedaan in die korte tijd.
En nu op naar een spetterend 2010 alvast heel
veel plezier daar ,

dikke kus

Papa,Mama,Mike en Rick

Nel

Hoi wereldreizigers,

De laatste dag van het jaar 2009!!
En jullie zo ver weg!!! Niet leukkkkk.
Heel veel plezier vanavond en vannacht!!!
Alvast een gelukkig, maar vooral gezond 2010!!!

Kusssssssssssss

Mama

Jet

Hey lieverds,

Bommen zijn aan de orde van de dag inderdaad haha! Maar je moet even vragen waar de dichtsbijzijnde Kmart is, dat is de meest normale supermarkt. Hele fijne jaarwisseling!!! kuss.

Diny en Rob,

Hallo Jeff & Kristel,
Fijn dat julllie een goede reis hebben gehad, en veilig zijn aangekomen, hele goede jaarwisseling voor straks en tot horens.

Groetjes XX

Sebas

Heejj Heejj,

Ziet er allemaal super uit daar bij jullie. Mooie start New York met oud en nieuw :).
Moet je nagaan hoe Las Vegas dan straks is met lampjes ;).
Nou heel veel plezier daar in NY enne tot jullie volgende verhaaltje.

Xx Sebas

Emile.

Hoi.

Leuk dat jullie fijn en veilig zijn aangekomen.

Geniet er van.

gr.emile.

paulien

he jef en kris

de foto's zijn echt heel mooi, nu wil ik al helemaal heen.
maar zo te horen vermaken jullie je prima.
echt mooi zo al die lampjes.
veel plezier met oud en nieuw en alvast een spetterend 2010 toegewenst

groetjes paulien, annemieke en sven.

de speldjes

Leuke verhalen, tes op een leuke manier jaloers op jullie. We zijn blij dat de reis goed verlopen is. wij wensen jullie alvast een geweldig eindjaar en een heel goed begin. tot schrijfs

Ed en Ria

Hoi Kris en Jef,fijn dat jullie vlucht zo goed was.
Heel leuke foto`s, een heel fijne oudejaars avond,veel plezier en een gezond 2010.

Liefs Ed en Ria.

joyce

leuk om nu al wat van jullie te horen!
super dat de reis zo goed is gegaan en jullie kunnen nu zeggen we zaten in hetzelfde vliegtuig als mariah carey!! hahah...
geniet ervan!

liefs joyce!!

Nel

Hoiiiiiiiiii,

Hahaha, wat een leuke video!!!
Ik heb hem doorgezet naar papa en Assy

doeiiiiiii

Kussssssssssssssssssssssssssss

Madzy Roodzand

Hé Kris,

Heb jullie site van je ma doorgekregen. Spannend hoor zo'n reis maken. Wij hebben ook in New York gezeten ooit met kerst en oud- en nieuwjaar. Vergeet niet de etalages van Macy's te bekijken! Geniet ervan en een heel fijne jaarwisseling!

groetjes uit Zeeland

Fred en Marieneke

Hoi Jongens,

We vonden het een leuke video.

kusjes, doeiii

Kirsten

He wereldreizigers,

Happy new year! Het echte avontuur is nu dus echt begonnen.. Geniet er lekker van, want voordat je het weet is het weer voorbij! Ben benieuwd naar wat nog komen gaat..

Kus, kirsten

Lieve Kristel en Jeff,

HAPPY NEW YEAR en geniet van alles.

Liefs en een dikke kus Paul en Joke

Ed en Joke

Hallo Jef en Kris,

We hebben met veel plezier en bewondering jullie verhaal gelezen en jullie foto's bekeken, in één woord schitterend. Uitaard nog de beste wensen en we blijven jullie 'volgen'.

Kim en Jeroen

Lieve Kris en Jef! HAPPY NEW YEAR!!! Super leuk dat jullie al jullie eerste dingen hebben gezien in the big city! We houden jullie verhalen in de gaten. Geniet ervan!

Veel liefs!

rien en sven

haaaaaa wereldreizigers!!!
we komen net uit oostenrijk en denk meteen ff t blogje leze! klinkt alweer heerlijk!! en natuurlijk van ons een Gelukkig Nieuwjaar!!!

veeeeel plezier
xxxxxxxxxx

Thomas

Leuk! Dat verhaal met die bus op Times Square had ik in 't nieuws meegekregen,.. zwaar overtrokken reactie natuurlijk van die Amerikanen. Hadden jullie tijdens je vliegreis niet onwijze last van de verscherpte veiligheidsmaatregelen?

rien en sven

wauw ziet er weer heerlijk uit!! en weer hele bekende fotos voor mij!! en mart je app ziet er wederom super uit!!
veeel plezier weer xxxxxx