Weer thuis! Genoten, genoten en oja.....GENOTEN!
We zijn weer thuis!
Jeetje wat zijn die drie maanden snel voorbij gegaan zeg!Niet normaal zo snel!
We hebben enorm genoten, van alle culturen, landen, veel bezienswaardigheden en van iedereen die we hebben ontmoet!
We hebben ook heel erg genoten van alle lieve reacties!
We hebben meer dan 720 reacties mogen ontvangen en dat alleen al via deze blog! Nou dat vinden wij een applausje waard! Echt super dat jullie zo hebben meegeleeft.
We wilden graag op vele vragen en opmerkingen reageren maar de reacties worden niet allemaal opgeslagen, alleen de laatst geplaatste! Maar bij deze, aan iedereen gericht die 1 of sommige wel 30 keer in totaal hebben gereageerd! We hebben daar echt van genoten en enorm om moeten lachen! Bedankt, bedankt bedankt!
We hebben nog genoten de laatste paar dagen in Maleisie en daarover nog een kleine update!
18 tot 20 maart 2010
We hebben in KL( Kuala Lumpur) nog enorm genoten van de laatste paar dagen. We zaten middenin Chinatown en dat is toch wel de gezelligste plek om te verblijven in deze grote stad! We zijn hier lekker de avondmarkt opgegaan en heerlijk gegeten.
We zijn naar de Batu Caves gegaan wat net buiten de stad ligt. Dit is een hindoesten oord en van oorsprong vleermuisengrot. We hebben echter geen vleermuis gezien maar wel tientallen aapjes! Deze aapjes planten zich als gekken voort hier en bijna elk vrouwtje liep met een baby aapje aan haar borst! We hebben hier echt genoten, zijn gewoon lekker gaan zitten en lekker gaan kijken naar die aapjes die voor je neus langsliepen!
Verder zijn we vroeg opgestaan op 20 maart om naar de Petronas Twin Towers te gaan. We stonden half 8 op en begaven ons rond kwart over 8 al bij de torens. We hadden gehoord dat je voor 9 uur sochtends bij de torens moest zijn anders zou je geen gratis kaartje voor de dag meer kunnen krijgen( dit is de enige optie om de toren in te mogen, elke dag worden er 1300 gratis kaartjes gegeven met bepaalde tijden erop) We kwame daar aan en JAWEL het was om 8.15 uur in de ochtend al helemaal uitverkocht! Echt enorm balen! Maar we zijn in het nabijgelegen park lekker gaan wandelen en hebben van de toren mooie fotos kunnen maken.
We hebben nog heerlijk Thais gegeten en toen was het al tijd voor de terugreis op 21 maart.
21 maart 2010
12 uur moesten we uitchecken bij de B&B.We hebben toen meteen de metro gepakt en daarna de Air Asia bus vanaf KL naar het vliegveld. Dit tripje duurde al een uur. Toen ingecheckt en toen begon het wachten. Eenmaal in het vliegtuig kwamen we erachter dan de hoop die wij hadden( dat het toch en luxer vliegtuig zou zijn omdat het om een lange afstand ging)in duigen viel! Het was een oud vliegtuig, geen entertainment aan boord als DVD en we kregen alleen 2 maaltijden( simpel) en 2 flesjes water. Dat was even een tegenvaller voor een vlucht van 14 uur!!!!!! 14 uur later en helemaal geradbraakt kwamen we aan in Londen. Hier moesten we vervolgens weer 8 uur wachten...ja ja jullie horen het goed!
Ook hier zijn we uiteindelijk na veel kreunen, proberen te liggen, omdraaien, slapende armen en pijn in de billen dorheen gekomen! Het vluchtje van Ryanair naar Eindhoven stelde daarentegen niets voor, maar elk uurtje langer is gekmakend!
26 uur later waren we klaar met de lange reis!En vanochtend zijn we om 9 uur aangekomen in Eindhoven! We stapten uit en wie zagen we daar? Onze lieve mama's en papa's en zusje.......we hadden ze stiekem toch wel erg gemist!
Vandaag maar niet meer slapen, vanavond gewoon meteen maar weer met het ritme mee! Het is uiteindelijk toch wel erg snel voorbij gegaan maar beiden hebben we er erg van genoten! Vooral de grote verschillen tussen Amerika, Azie en Costa Rica waren enorm fijn om binnen 1 reis mee te maken.
We hopen ooit weer de mogelijkheid te hebben een volgende lange reis te maken, maar eerst staan er een toekomstige baan, afronden van een scriptie( kris) en sparen voor een bruiloft op de planning!
Dit was ons laatste verhaal op de blog! We gaan nu lekker met een grote bak koffie en met de voetjes op de bank, naast ons de katjes....lekker relaxen!
Liefs Jeff en Kris
Tja , ....en dan is het echt zomaar weer voorbij.
Het zonnetje schijnt hier inmiddels ook voor jullie , maar voor de rest is het weer eveneen pas op de plaats maken. Geen overheerlijke thaise/maleisische maaltijden, geen duik in een mooi meer , geen jungle met aapjes , (nog) geen tropische temperaturen , geen geweldige uitzichten op prachtige bergen en geen geluier in hangmatten aan een heerlijk strandje ..........
Nee , hier is het werken wat de klok slaat , hollandse pot als eten , mensen die als aapjes zo druk zijn , nog ietwat koud weer , hollandse kale vlaktes en tja ,hangmatten ? .... nah....gewoon je bedje dus .
Welkom thuis maar weer !
En nu op naar het volgende feestje , op naar DE BRUILOFT !
Ook hiermee veel plezier gewenst met alle voorbereidingen !
Liefs vanuit Alkmaar
Steve en Carla
Even snel een reactie op jullie Carla en Steve. Wat een geweldige reacties hadden jullie steeds weer, echt van genoten! dankje en hopelijk tot snel!
liefs kris en jeff
Ben jij thuisgekomen en dan zit ik op de berg in frankrijk... Ik ben vrijdag weer thuis, dan ff bellen?
xxx.
hoiiii, ben je op wintersport? wat lekker , wist ik niet! We bellen dan idd, gezellig. Moet je ff op t nummer van jeff bellen ok, kusje